Afslanken

Diet Centers Group DCG - Maasmechelen - Afslanken

Naast een gezonde manier van eten, is een gezonde manier van leven de dag van vandaag niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden.

 

Als basis van eender welk dieet geldt beweging!
Elke dag een half uur wandelen is al genoeg om jezelf een betere leefgewoonte aan te meten.

 

Begin niet onbezonnen te sporten, maar vraag raad aan uw diëtist(e). Hij/zij kan u doorverwijzen naar de juiste persoon of instelling.

 

Het proteïnedieet van DC Limburg wordt altijd begeleid door artsen en/of diëtisten. Hierdoor kan een professionele begeleiding gegarandeerd worden.

 

Zo zijn de slaagkansen groter en kan er onder toezicht afgebouwd worden zodat een stabiel gewicht kan bekomen, maar vooral behouden worden!

 

Elk dieet, dus ook het proteïnedieet, eindigt met het wijzigen van de eet- en leefgewoonten en leidt tot gezonde voedingsgewoonten.
De diëtist(e) wijst je de weg.

 

Het proteïne dieet (eiwitdieet) kan perfect ingeschakeld worden als middel om te vermageren en komaf te maken met oude en slechte eetgewoontes.
Het is echter belangrijk om doordacht te starten.

 

Dit wil zeggen: niet op eigen houtje, maar onder begeleiding van een arts of diëtiste. Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende informatie.
Diet Centers Group DCG, Oude Rijksbaan 4, 3630 Maasmechelen, Ligging, Tel.: 089 38 25 05, Gsm: 0497 85 92 32, Fax: 089 38 26 05, info@dietcenterslimburg.be , BTW BE 0844870493, Stratenplan